Blue Snowflake Rebelle Feathers: Christmas time

neděle 25. listopadu 2012

Christmas time

Krásnou neděli všem!
Určitě už to dolehlo na všechny z vás. Předvánoční stres.
Na facebookách našich kamarádů jsme stihly zaznamenat, že ani ne za měsíc už tu je ten den na který všichni čekáme ( jak by jsme to také mohly přehlédnout, když tento status má každý druhý, že? :-D )
Už všichni přemýšlíme o dárcích, které by jsme chtěly dostat, a nebo které koupíme. ( to je asi největší stres, co mám sakra koupit za dárky babičce, mamce a kamarádkám? ) Už se hrozně těšíme na nazdobování vánočního věnce se svíčkami a vlastně ode dneška za týden zapálíme první svíčku. Což také obnáší to, že většinou v každém větším městě je první vánoční neděli rozsvěcování stromečku. U nás v Plzni také a ne jen jednoho stromečku. Už se těšíme na pečení vánočních cukroví. Včelí úly ty máme nejraději, mňam! :-) Přemýšlíme o tom, jak si krásně vyzdobit pokoj vánočními věci. Rozhodně světýlka na zeď! :-) Udělá to skvělou atmošku :-) Velká obchodní centra už také svítí všemi možnými barvami, lampičkami a hlavně vánočními slevami! :-D Proto neseďte u počítače a vyrazte si někam do města načerpat pravý vánoční čas, protože vánoce se neúprosně blíží. Je to všechno krásné a tak, ale určitě si všichni přiznáte, že nám, středoškolákům a vysokoškolákům jde hlavně o prázdniny :-D
Hrozný zmatek okolo všeho teď bude celý ten měsíc, ale pohodu o štědrovečerní večeře nenahradí nic :-) A co vy? Jak to vidíte na vánoce? Už snad nazdobujete doma, děláte vánoční cukroví, nebo máte nakoupené dárky?
Btw: Vůbec nevíme co k vánocům rodičům , prarodičům a kamarádům, takže každý nápad uvítáme moc rády.

A ještě jedna větička na konec --> Moc se omlouváme, že už nepíšeme tak pravidelně jako předtím ( pár lidí si stěžovalo ), prostě není čas. Ale budeme se snažit psát častěji !! :-)

Vaše TKáčka :3



2 komentáře:

  1. U mě na fb takový status naštěstí neproběhl ani jeden:) S dárkama si taky rady nevím, ale jakože vůbec, jen pro sebe už mám naštěstí nakoupeno:D Vánoční atmosféru jsem si v pokoji dělala už minulý týden v rámci prokrastinace, ale je u nás teď tak hezky, sluníčko a teplo, že ta výzdoba vypadá dost vtipně:D Doufám, že ukážete fotky vaší výzdoby;) Btw. vysokoškoláci si prázdnin přes Vánoce moc neužijí:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to sluníčko včera mě pěkně naštvalo :-D a dnes to samé, určitě výzdobu vyfotíme a budeme teď psát převážně o vánocích a o věcech okolo toho :-)

      Vymazat

Děkujeme za komentář! :-)